Det börjar att dra ihop sig i CHL och under tisdagen så är det dags för den första rundan av semifinalerna. Fokus ligger på matchen mellan finska Tappara och schweiziska Zug där tisdagens speltips klickas!

 

Målglatt inom ligaspelet

Både Tappara och Zug bjuder sällan på målsnåla tillställningar, främst inom ligaspelet men också inom CHL. Sett till lagens fem senaste ligamatcher så har det inte varit en enda match som slutat med mindre än fem. Tappara har efter sina fem senaste målskillnaden 20:17 och Zug har målskillnaden 21:13.

När det kommer till lagens total inom ligaspelet så är det Zug som är det målgladare laget. Det höga målsnittet på 6.2 per match efter 33 matcher i schweiziska National League är några rader högre än Tapparas målsnitt i finska Liiga, 5.2 per match. Dock har man två mer matcher på kontot, 35 spelade.

 

Speltips

Lagens målglada statistik inom ligaspelet lägger grunden för mitt spelval. Självklart är jag inne på målmarknaden där ett överspel känns givet. Jag tror att matchen slutar med minst fem mål och därför liras Över 4.5 mål i matchen till oddset 1.66 hos Casumo. Missa inte att spana in deras schyssta välkomstbonus nedan.

Med hänsyn till att det var länge sedan lagen spelade mot varandra så nöjer jag mig 1 units som insats.

 

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.