På onsdag väntar ett hett derby när Real Madrid tar sig an Atletico Madrid i en av semifinalerna i Supercopa. Detta blir andra gången rivalerna möts den här säsongen och i det första mötet var det Atletico som vann med 3-1.

 

Real Madrid

Real kommer till matchen i riktigt god form då man vunnit fem raka matcher inför denna. Man har dessutom fått tillbaka en del spelare från skador, bland annat Vinicius, Camavinga och Arda Guler som gjorde debut för Real i lördags. Real lär vara revanschsugna här efter att man föll med 3-1 när lagen möttes senast i ligaspelet.

 

Atletico Madrid

Atletico har varit lite upp och ner på sistone och kommer till matchen med två vinster på deras fem senaste matcher. I ligaspelet har man förlorat två av sina fyra senaste och bara vunnit en. Men när det är Madrid-derby så spelar formen mindre roll och Atletico kommer definitivt ge Real en tuff match.

 

Speltips

Svårtippad match när det är cupspel men jag tror att Real kommer vara det bollförande laget och att Atletico kommer att förlita sig på deras kontringsspel. Här väljer jag att rikta fokus på antal hörnor i matchen där över 8.5 har suttit i fem raka inbördes mötena och även i 11 av Atleticos 12 senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 8.5 hörnor till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.