På onsdag har vi även en semifinal i Carabao Cup framför oss när Liverpool tar emot Fulham hemma på Anfield. Inget snack om saken om vilka som är favoriter här trots att hemmalaget spelade senast igår i FA-cupen mot Arsenal. Men Liverpool har varit riktigt vassa på sistone och inte minst på hemmaplan så jag förväntar mig att man löser det här utan vidare problem!

 

Liverpool

Hemmalaget spelade som sagt senast igår när man mötte Arsenal i  FA-cupen där man vann med 0-2. Riktigt starkt gjort då man hade en betydligt sämre elva än vad Arsenal ställde upp med. Men trots det och trots bortaplan så vann man och tog sig därmed vidare till nästa omgång. Nu är det en semifinal i Carabao Cup som väntar och denna gång mot ett sämre motstånd än Arsenal. Här pekar allt mot att Liverpool vinner och tar sig till final.

 

Fulham

Gästerna kommer till matchen med två raka vinster där man vunnit mot bland annat Arsenal med 2-1 i ligan. Innan dom två vinsterna hade man dock förlorat tre av fyra matcher och känslan är att man kommer få det tufft på Anfield på onsdag. Dock gjorde man det bra tidigare den här säsongen när man var otroligt nära på att vinna mot Liverpool men tappade matchen till 4-3 i slutminuterna.

 

Speltips

Första mötet av två och här förväntar jag mig att Liverpool verkligen går för att vinna nu när man spelar på hemmaborg. Liverpool vann senast mot Fulham med 4-3 efter en spännande match där man vann i slutminuterna men här tror jag att man gör det lättare för sig. Speltipset blir att Liverpool vinner och får flest hörnor till 1.78 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.