På lördagen ska även serieledarna Malmö FF ta emot Sirius hemma på Eleda Stadion. Malmö som givetvis kommer till matchen som stora favoriter har nu chans att dra ifrån Elfsborg och Häcken ifall att dom två lagen tappar poäng i sina matcher.

 

Malmö FF

Malmö FF leder serien med två poäng inför kommande omgång och i en match mot Sirius på hemmaborg så är det tre poäng som gäller och inget annat. Man har två raka segrar i ligan men man förlorade dock sin träningsmatch mot Göteborg som spelades den 25:e juni. Men det är nog inget man oroar sig över alltför mycket utan fokuset kommer vara på matchen på lördag och att ta tre viktiga pinnar där.

 

IK Sirius

Sirius har tre raka förluster på Stadion mot Malmö FF och det mesta pekar mot att det blir en fjärde på lördag. Även Sirius förlorade sin träningsmatch som man hade för bara någon dag sedan med hela 4-1 mot Hammarby. Men i ligaspelet så kommer man till matchen med tre raka segrar.

 

Speltips

Inte så mycket att tänka på här utan jag väljer att ställa mig med serieledaren och tror att dom kommer att dominera matchen. Man har vunnit fyra av de fem senaste mot Sirius och på lördag med hemmaborg så pekar allt mot ännu en vinst. Speltipset blir att Malmö vinner och får flest hörnor till 1.50 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!