I samband med månadsskiften så bjuder MLS på en fullspäckad omgång. Vi riktar blickarna mot Kansas City och Children’s Mercy Park där FC Dallas kommer på besök. Ett formstarkt möte som ska bjuda på minst två mål!

 

Inför matchen

Det har blivit dags för säsongens andra möte mellan Sporting Kansas City och FC Dallas. Senast lagen drabbades samman var i mitten av mars månad. Som vanligt så bjöds det på en målglad tillställning i form av tre mål. FC Dallas visade sig vara starkast och vann matchen framför hemmafansen med 2-1.

Nu är det dags igen men den här gången spelar Sporting Kansas City framför hemmafansen. En relativt svårrekad match när det kommer till val av sida, inte minst för hur jämnt det var senast utan också för att båda lagen spelat starkt senaste tiden. Målmarknaden är däremot väldigt intressant och ett målspel sviker sällan när dessa lag gör upp om poängen.

 

Speltips

Mycket talar för att matchen slutar minst 1-1 och därför klickas målspelet Båda lagen gör mål: Ja. Spelar denna hos ComeOn som i skrivande stund har spelet till högst odds, 1.74!

Alla nya kunder får 500 kr extra att spela för hos ComeOn! Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.