Speltips

Torsdagens speltips kommer från USA och högsta ligan i fotboll MLS där vi redan nu är inne i omgång 15. Här har vi formstarka FC Cincinnati som gästar formsvaga New York City på Yankee Stadium i New York denna torsdagsnatt. Gästerna är inne i en strålande form som sagt med sex raka segrar och har bara förlorat en match hittills denna säsong.

Hemmalaget New York City däremot är inne i en dålig form med 5 förluster på sina sex senaste. Frågan är om hemmaplansfördelen spelar någon roll nu när man är inne i denna dåliga svacka och när gästerna är ligans formstarkaste lag för tillfället.

Jag väljer dock att gardera mig på gästerna denna match då New York City spelar en bättre fotboll när man står som hemmavärd. Vi spelar FC Cincinnati +0.5 till oddset 1.75 hos Casumo.

 

New York City

Laget ligger efter 14 spelade omgångar på en svag 11e plats i Eastern Conference med raden 4-4-6 och målskillnad 16:19. Inför mötet mot FC Cincinnati är man Eastern Conference formsvagaste lag och saknar seger på sina 6 senaste ligamatcher.

 

FC Cincinnati

Klubben från Ohio ligger efter sina 14 spelade matcher på första platsen i Eastern Conference. Här har man den fina raden 10-3-1 och målskillnad 22:14. Man har alltså bara förlorat en match denna säsong där spelet suttit i 13 av 14 matcher. Nu när man gästar formsvagaste laget i samma liga så bör den fina raden utöka.

 

Klicka på bilden för att spela riskfritt på spelet.