Imorgon ska den andra semifinalen spelas när Borussia Dortmund tar emot PSG hemma på Signal Iduna Park. Första matchen av två och här gäller det för hemmalaget att få med sig ett bra resultat till returmötet. 

Borussia Dortmund

Hemmalaget kommer till matchen med två raka matcher utan vinst, dock är det två bra lag man mött men inte optimalt att komma med den formen till en så här viktig match. Men på hemmaplan har man varit svårslagna den här säsongen och det visade man verkligen mot Atletico Madrid i kvartsfinalen då man slog dom med 4-2. Nu väntar ett PSG som i princip redan vunnit Ligue 1 och kan lägga all fokus på Champions League.

PSG

Gästerna har som sagt i princip redan vunnit Ligue 1 och nu har man Champions League och Coupe de France kvar i sikte. Man har alltså chans att vinna trippeln vilket skulle vara en enorm bedrift för detta PSG som länge försökt vinna Champions League. Men först måste man ta sig förbi ett Dortmund som visat sig vara starka och över två möten så kan det bli riktigt tufft för PSG. Här gäller det främst att inte förlora för att sedan kunna avgöra det hela på hemmaplan i returmötet.

Speltips

Dessa två möttes i gruppspelet och då var det PSG som var det bättre laget över de två matcherna då man vann på hemmaplan och kryssade på bortaplan. Här riktar jag fokus på Kylian Mbappe som var riktigt bra mot Barca och har varit riktigt bra under hela säsongen, speciellt i Champions League. Han har löst minst 4 skott i 8 av hans 9 senaste matcher då han spelat 90 min. Han hade även 4 och 3 skott i de två matcherna mot Dortmund i gruppspelet. Speltipset här blir alltså Mbappe över 3.5 skott till 1.77 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.