Äntligen är det återigen dags för Italiensk fotboll av den högsta klassen! En match mellan ett topp rankat Inter och ett formstarkt Fiorentina där vi spanar in målsnittet!

 

Inter

Laget ligger på 3e plats i Serie A med ett AC Milan som ligger hack i häl med endast 2 poäng bakom med lika många spelade matcher. Men kanske framförallt för Inter jagar dom 2a platsen i ligan där Lazio ligger endast 2 poäng framför. Inter har denna säsong snittat 1.74 mål per match vilket är väldigt högt, men även varit svaga på att stänga igen bakåt vilket man kan se på statistiken med 1.15 insläppta mål per match. Lördagens match mot Fiorentina blir extremt viktig för Inter att inte tappa poäng för att hänga på Lazio och samtidigt inte låta Milan ha chans att gå om i tabellen.

 

Fiorentina

Fiorentina har haft en svag säsong och befinner sig på en nionde plats i tabellen, men verkar nu verkar laget verkligen ha hittat formen med hela 7 raka vinster bland annat mot serie trean AC Milan. Denna säsong har laget ett målsnitt på 1.19 mål per match och släppt in 1.19 mål per match.

 

Speltips

Båda lagen snittar över 1 mål gjorda samt 1 mål insläppt per match. Inbördes har båda lagen minst gjort ett mål åtta av tio gånger vilket stärker mitt speltips till matchen. Här väljer jag att spela Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.78 till oddset 1.80 hos No Account Bet!

Klicka på bilden för att hämta bonusen.