Serie ledarna i den spanska ligan, La Liga gästar Elche som endast skrapat ihop 13 poäng. Här råder det inget tvivel om att det är stor klasskillnad i detta möte!

 

Elche

Laget ligger överlägset sist i tabellen med hela tretton poäng bakom Almeria. Mot just Barcelona har Elche aldrig vunnit, dem har endast spelat lika en gång år 2014 annars har de alltid varit Barcelona som har vunnit. Laget snittar 1.96 mål insläppta per match vilket visar hur bedrövligt försvar laget har och inte alls håller klassen för den högsta spanska ligan.

 

Barcelona

Barcelona har haft en väldigt bra säsong i La Liga och har en stadig plats som liga ledare med hela 12 poäng före serie tvåan Real Madrid. Man har bra medvind i ryggen med fyra raka vinster där man bland annat hittar två imponerande vinster mot just Real Madrid! Barcelona är väldigt bra på att lyckas hitta sina motståndares brister och utnyttja dessa till deras fördel.

 

Speltips

Det finns inga tvivel om att Barcelona ska ta hem enkla tre poäng mot ett lag som Elche. Jag ser inget annat än att Barcelona tar hem en enkel vinst. Här spelar jag spelet FC Barcelona -1 till oddset 1.55 hos No Account Bet.