Det bjuds på Premier League även imorgon där fokuset ligger på matchen mellan Wolves och Manchester United. Hemmalaget som är i god form inför matchen har goda chanser att ta poäng här. Man United kommer till matchen med två vinster på deras tre senaste, dock mot motstånd från de lägre ligorna i England.

 

Wolves

Wolves har varit riktigt bra på sistone och har nu gått obesegrade i sju raka matcher. På hemmaplan har man varit extra starka där man bara förlorat två matcher hittills. Man har även vunnit mot bland annat Man City, Tottenham och Chelsea hemma på Molineux Stadium.

 

Manchester United

Gästerna kommer till matchen med två vinster på deras tre senaste men dom två vinsterna var mot lag från de lägre ligorna. Man slog först ut Wigan ur FA-cupen och nu senast Newport från League Two. I ligaspelet har man bara vunnit en av deras sex senaste matcher och befinner sig nu på 9:e plats i tabellen.

 

Speltips

Här väljer jag att rikta fokus på antal hörnor i matchen där det är två lag som både får med sig många hörnor men som även släpper till en hel del. I fem raka inbördes möten har det blivit minst 10 hörnor och det har det även i 7 av Wolves 8 senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 9.5 hörnor i matchen till 1.72 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.