Hockeytorsdag i form av en full SHL-omgång. Kan det bli bättre för oss som älskar hockey? Knappast! Vi beger oss till Löfbergs Arena där kvällens huvudnummer äger rum, Färjestad mot Linköping.

 

Svag hemmaform

Färjestad har minst sagt spelat svajigt den senaste tiden. Under lagets tio senaste matcher så har man vunnit fyra, kryssat en och förlorat fem. Förlusterna har konstigt nog främst kommit från hemmamatcherna där siffrorna varit allt annat än godkända. Färjestad har endast vunnit en match på sina fem senaste hemmamatcher. Detta gör Karlstadslaget till ligans tredje formsvagaste lag sett till de fem senaste matcherna. Värt att nämna också är att Färjestad släppt in hela 15 mål under dessa matcher.

 

Speltips

Hemmaformen för Karlstadslaget är onekligen väldigt svag och det är något som inte bara är till fördel för gästande Linköping utan också för mitt spelval. Mycket talar för att Linköping noteras för minst två mål i matchen och därför blir torsdagens SHL-speltips Antal mål för Linköping HC: Över 2 till oddset 1.71 hos SpeedyBet.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.