Till veckan har vi några heta matcher i Carabao Cup framför oss då West Ham tar emot Arsenal på onsdag. Hemmalaget som nu har tre raka förluster efter att man förlorade idag mot Everton på hemmaplan med 0-1. Arsenal kommer till matchen med två raka segrar och har formen på sin sida!

 

West Ham

Hemmalaget har hamnat i en formsvacka nu med tre raka förluster efter att man förlorade senast idag mot Everton med 0-1. Bara två mål har man gjort på dessa tre matcher och formen är alltså inte på West Hams sida inför denna tuffa match. Men i cupspel så kan det ofta gå lite hur som helst och West Ham har absolut chans att ta sig vidare här.

 

Arsenal

Arsenal lär inte ställa upp med sitt bästa lag på onsdag då man nästa helg har en tuff match som väntar mot Newcastle. Veckan efter det har man även Champions League så det vore inte konstigt om Arteta väljer att rotera en hel del inför denna match.

 

Speltips

Svårtippad match då det är i Carabao Cup och lagen kan ställa upp lite hur som. Men tittar vi till de senaste inbördes mötena så har det varit målrika matcher mellan dessa två lag och känslan är att det kommer bli det även på onsdag. Det har blivit mål i båda halvlekarna i fem av de sex senaste inbördes mötena och även i fyra raka möten på London Stadium. Speltipset blir alltså att det blir mål i båda halvlekarna till 1.71 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.