Lördagens speltips plockas från spanska La Liga och säsongens andra möte mellan storklubbarna Real Madrid och Barcelona. El Clásico väntar och jag bjuder på en Bet Builder!

 

Senaste mötet

Det var Real Madrid som drog det längsta strået under säsongens första El Clásico som ägde rum omgång 7. Ledningsmålet kom redan efter 5 minuter från den unga Federico Velverde. Gästerna stängde matchen efter att Luka Modric tryckt in 3-1 målet och matchen slutade 3-1 till Real Madrid.

Matchen bjöd som vanligt på en hel del känslor i form av gula kort men även ett gäng hörnor. Totalt blev det 5 gula kort och 14 hörnor.

 

Speltips

El Clásico brukar innehålla det mesta för en bra och underhållande fotbollsmatch! Bolagen sätter något för högt odds på Real Madrid då man enligt mig kan plocka denna även om Barcelona är favoriterna på förhand. Vi skippar 50-50 marknaden och riktar istället blickarna mot två marknader med betydligt bättre värde!

Vi bör räkna med ett gäng kort samt hörnor från båda lagen. En Bet Builder är ett måste där vi smackar ihop dessa spel – ett kortspel och ett hörnspel!

Min Bet Builder för helgens El Clásico är byggd hos Betsson och följer nedan. Nya kunder hos Betsson får 100 kr extra att spela för på matchen!