TÄVLING – SIGNERAD MATCHTRÖJA CRISTIANO RONALDO – HÖGT VÄRDE

DEN HÄR TÄVLINGEN GÖRS TILLSAMMANS MED 888SPORT

Tillsammans med 888Sport tävlar vi ut denna exklusiva tavla med matchtröja signerad från Juventus stolthet, Cristiano Ronaldo! Allt du behöver veta om tävlingen följer nedan.

 

HUR GÅR TÄVLINGEN TILL?

– Alla deltagare får 1 försök på sig där målet är att sätta en kupong, singel eller kombination, med ett så högt odds som möjligt. Chansa på en högoddsare eller spela säkert för att sätta spelet, helt upp till dig. Enda kravet är att spelet har ett odds på minst 1.80. Kravet på insatsen är 300 kr, inget högre eller lägre, 300 kr gäller.

Eftersom att alla tävlande endast får 1 försök på sig betyder det att alla tävlar med samma förutsättningar och på så sätt är detta en rättvis tävling där ingen har mer chans att vinna än den andra.

 

HUR ÄR JAG MED OCH TÄVLAR?

– Alla tävlande måste lägga sitt spel via länken på tävlingsinlägget eller knappen nedan (Lägg ditt spel hos 888Sport) . Detta är ett krav från både oss och 888Sport.

 

?️‍♀️ Vinnaren av tävling kommer att kontrolleras. Visar det sig att du inte spelat via länken går du miste om tavlan och personen på andraplats blir istället vinnaren (förutsatt att denna spelat via länken).

Din kupong måste tydligt visa placeringsdatum, insats och själva spelet. Din kupong måste postas innan ditt spel / dina matcher börjar. En öppen kupong, inte en vunnen kupong.

 

NÄR BÖRJAR TÄVLINGEN OCH VART SKA JAG POSTA SPELET?

– Tävlingen startade under söndagen den 7/2. Alla kuponger behöver postas i kommentarsfältet i någon av våra tävlingstrådar. Det går också bra att skicka ditt tävlingsbidrag till vår mail – info@unknownbetting.se

 

HUR LÄNGE HÅLLER TÄVLINGEN PÅ?

– Tävlingen avslutas Fredagen den 5 Mars klockan 21:00.

Regler & villkor

 

  • Kuponger där insatsen är allt annat än 300 kr kommer ej att godkännas i tävlingen.
  • Minimumodds: 1.80.
  • Endast 1 spelförsök per deltagare.
  • Endast spel lagda via vår länk på Facebook eller knappen ovan är giltiga.
  • Endast kuponger lagda efter starttiden (7/2 18:00) är giltiga.
  • Det är inte okej att tävla i ett annan namn än ditt riktiga. Ny vinnare dras om ditt Facebooknamn inte stämmer överens med namnet som tavlan ska skickas till.
  • Då tavlan uppnår ett högt värde måste vinnaren identifiera sig. Detta för att säkerställa att tavlan kommer till rätt person.

Stort lycka till önskar vi på Unknown Betting och 888Sport. Låt bästa bettare vinna!