SHL Trippeln.

Nu på onsdag har jag byggt en fin SHL trippel som jag tror har fina chanser att studsa våran väg. Rygga Trippeln med någon av våra oddsbonusar?

 

Örebro HK  – Linköping HC.

Örebro är ett av ligans starkaste hemmalag och här förlorar man sällan matcher! Laget gästas av Linköping som börjar dala igen med 2 raka vinster och totalt 9 mål insläppta på 2 matcher. Stor torsk senast för laget på hemmaplan mot Djurgården med 1-5. Inbördes är även den till våran fördel där Örebro har vunnit de 7 senaste mot Linköping. (6 -4 denna säsong) Vi spelar Örebro vinst.

Oskarshamn – Rögle.

Hemmalaget Oskarshamn har inte vunnit sedan den 10 November i SHL. Det är kris i laget och man har hunnit rada upp 14 raka förluster. Rögle kommer senast med en förlust mot Frölunda och lär va rejält revanschsugna till denna match. Kollar vi inbördes så har Rögle vunnit samtliga matcher mot Oskarshamn denna säsong. Rögle har en trupp som kommer att slåss om SM Guldet. Vi spelar Rögle vinst.

Färjestad – Brynäs.

Börjar vi att kolla på gästerna Brynäs är man ligans jumbo och ett av shl's sämsta bortalag. Där man radat upp 8 raka torskar. Färjestad däremot har vunnit 9 av 11 senaste på hemmais och snittat 3.8 mål framåt på dessa 11 matcher. Fast denna skriker Färjestad vinst så vågar jag inte lira den raka 1:an här då Färjestad var nästintill osynliga senast mot Växjö och Brynäs spela riktigt bra mot Malmö. Vi spelar över 3 mål Färjestad.

 

Kupongen/Unibet.

Lycka till vid rygg.