2019 är verkligen vårt år och ett år att minnas här i Unknown Betting. Vi som grupp och speltipsleverantör har tagit stora steg framåt. Vi har bland annat lanserat en helt ny hemsida innehållande mängder av nya funktioner som underlättar för våra speltips och följare. Vi har anordnat flertalet tävlingar. Den hetaste var helt klart när vi tävlade ut biljetter till Champions League och Juventus – Atl. Madrid. Vi har blivit tillgängliga på flera sociala medier och växt både som grupp och hemsida. Våra speltips följs nu inte bara av Nordiska spelare utan även av spelare världen över. Ja listan för händelserna 2019 kan göras väldigt lång och om vi ska hinna med något nyårsfirande kanske det är dags att börja runda av..

 

Vi vågar säga redan nu att 2020 kommer vara minst lika bra! Att vi till och med slår ut 2019 är högst troligt! Vi har redan nu massvis med idéer och stora projekt planerade.

 

Avslutar detta inlägg med några favoriter och läckra kuponger som spelats in tillsammans med er under året. Allt från Snöbollar och Kombinationer till Singelspel. Som vi alltid sagt, detta är bara början!

 

KHL SNÖBOLLEN:

 

 

SOMMARBOLLEN:

 

 

CS:GO SNÖBOLLEN:

 

 

ETT SPEL FRÅN MLB REKARENS SNÖBOLL:

 

 

JULKUPONGEN:

 

 

NIKLAS OCH RICKARDS AVSLUTNINGSSNÖBOLLAR PÅ 2019:

 

 

FYRLING I DUELLEN:

 

 

NIKLAS NHL SINGEL:

 

 

3 SINGLAR RICKARD:

 

 

SNABB SNÖBOLL:

 

 

Stort Tack för 2019 alla härliga medlemmar och följare! Vi hörs 2020!

Gott Nytt År önskar vi på Unknown Betting.