Gör dig redo för en ny säsong av Sveriges bästa ishockey och kampen om Le Mat-pokalen. Nu i helgen är det dags för SHL-säsongen 2022/2023 att dra igång!

Här går vi allt du behöver inför årets SHL-säsong, framförallt när det kommer till betting och odds. Vi rankar och listar de bettingsidor som vi personligen föredrar att betta på SHL hos, vilka lag som är med, intressanta värvningar inför säsongen, vilka lag som är favoriter att vinna och mycket mer.


Sveriges främsta hockeyklubbar är samlade och redo för en ny SHL-säsong. Sett alla stora satsningar, flertalet dyra och intressanta värvningar och flera tunga namn som återvänder till ligan så kan det här bli den bästa säsongen på länge. Räkna med en maxad höst, vinter och vår i form av spännande matcher och massa hockeygodis!

 

6 hetaste värvningar inför säsongen 22/23

  1. Lars Johansson (Frölunda HC) – Tung målvaktsprofil som representerade Frölunda mellan 2013 och 2016 men på senare år dominerat framför kassen i KHL, CSKA Moscow och senast i SKA St. Petersburg.

  2. Leo Komarov (Luleå HF) – Finska forward med flera NHL-säsonger på kontot. Både spelat för New York Islanders och Toronto Maple Leafs. Också spelat i KHL några säsonger.

  3. Johan Larsson (Brynäs IF) – Efter flera år i både NHL och AHL är 30-åringen tillbaka för spel SHL och för Brynäs IF där allt började. NHL-lagen han spelat för är Buffalo Sabres, Minnesota Wild, Arizona Coyotes och senast Washington Capitals.

  4. Jonathan Dahlen (Timrå IK) – Poängkungen är tillbaka i sitt kära Timrå IK efter en vända i NHL och San Jose Sharks där han smällde in 22 poäng, 12 mål och 10 assist.

  5. Anton Lander (Timrå IK) – 31-åringen som är tillbaka i sin moderklubb efter flera säsonger i både NHL och KHL men också AHL och senast nu National League.

  6. Mattias Tedenby (HV71) – Tillbaka i SHL och i HV71 efter att spelat utomlands de tre senaste säsongerna. Den skridskosnabba 32-åringen spelade senast två säsongen i KHL och där innan en i National League.

 

Färjestad BK Svenska Mästare 2021/2022 efter en tuff matchserie mot Luleå HF.

Vad gäller odds och betting på SHL så är valmöjligheterna enorma. Allt tänkbart och lite till går att spela på. Du kan bland annat spela det gamla vanlig som hur många mål det blir i matchen och vilket lag som vinner matcher. Du kan också spela olika typer av långtidsspel så som vilket lag kommer att vinna säsongen, lag att sluta top 4 eller top 8 och mycket mer.

Nedan följer några av de olika marknaderna för långtidsspel. Oddsen är tagna från bettingsajten Casumo, en bettingsida vi starkt kan rekommendera för SHL!

 

Kom ihåg, odds ändras hela tiden. Oddsen ovan är från 2022-09-15 kl. 11:36.

Vill du spela på SHL utan att behöva äventyra dina egna pengar? Då ska du använda dig utav riskfria spel eller gratisspel. Detta är en form av välkomstbonus som är väldigt populär hos spelbolagen. Klicka på knappen nedan för att komma till listan.