Kavla upp ärmarna och gör dig redo för en ny säsong av världens bästa fotbollsturnering – Champions League 2022/23 är här!

På den här sidan går vi igenom allt från de olika grupperna och hur lottningen ser ut till vilka lag som är favoriter att vinna turneringen och vilka spelbolag som har bäst odds och är lämpligast till turneringen.


Europas jättar är samlade för att göra upp om den åtråvärda pokalen och CL-titeln. Grupperna är lottade och klara och nu på tisdag inleds gruppspelet. Grupperna är minst sagt intressanta och flera glödheta möten väntar. Vi kan räkna med en maxad höst i form av fotboll i världsklass!

 

Real Madrid vinnare av Champions League 2021/2022.

Flera tungviktsmöten redan i gruppspelet. Bland annat har vi PSG mot Juventus i Grupp H och Barcelona mot Bayern i dödens grupp, Grupp C.

Nedan följer alla de olika grupperna i Champions League. Gruppspelet börjar den 6 september och håller på till 2 november. De lagen som slutar etta och tvåa i gruppen kvalificerar sig till åttondelsfinal. Treorna kommer att spela Europa League.

 

Grupp A

Liverpool
Ajax
Napoli
Rangers

 

Grupp B

Club Brugge
Leverkusen
Atl. Madrid
FC Porto

 

Grupp C

Plzen
Bayern
Inter
Barcelona

 

Grupp D

Tottenham
Marseille
Eintracht Frankfurt
Sporting

Vill du spela på Champions League utan att behöva äventyra dina egna pengar? Då ska du använda ett riskfritt spel eller ett gratisspel. En form av bonus som idag är väldigt populär hos spelbolagen.

Grupp E

Chelsea
Salzburg
Milan
Din. Zagreb

 

Grupp F

Real Madrid
Celtic
Shakhtar
RB Leipzig

 

Grupp G

Manchester City
Dortmund
Sevilla
FC Köpenhamn

 

Grupp H

PSG
Juventus
M. Haifa
Benfica

När det kommer till betting på Champions League så är spelmöjligheterna enorma och i princip allt går att spela på. Utöver att spela på varje match går det också att spela ett gäng olika långtidsspel. Nedan listar vi två av dessa marknader. Oddsen är hämtade från bettingsajten Expekt.

 

Odds ändras hela tiden. Oddsen är från 2022-09-05 klockan 16:00.

Odds ändras hela tiden. Oddsen är från 2022-09-05 klockan 16:00.