Maxbet:

Senaste maxbettet som jag tipsa om blev en bekväm vinst. Vi hade spelat på -1 Degerfors mot Västerås där matchen sluta hela 4-1 och vi blev 6000 kr rikare. Nu är det återigen dags att höja insatsen för ett maxbet som jag funnit. Vad sägs om att spela på ett lag som inte förlorat på hela turneringen och som spela ut dagens motstånd senaste gången och vann 0-2 på bortaplan. Jag pratar såklart om Portugal. Ja detta spel är inget för den som vill spela med hjärtat vilket man absolut inte ska göra i betting. Jag spelar med hjärnan och den säger Portugal vinst på onsdag! Jag kryddar på den tråkiga raka 1an som ligger på 1.50 med spelet -1 Portugal som betyder att vi får pengarna tillbaka vid uddamålsseger och vinst om Portugal vinner med mer än 1 mål. Spelet har bäst odds hos Unibet och är på nergång!

 

Portugal:

Vilken fin fotboll man spelat i denna turnering! I första omgången körde man helt över Kroatien i princip allt och matchen sluta välförtjänt 4-1 till Portugal. I den andra omgången var det vårat kära Sverige som fick en käftsmäll där Portugal också dominera matchen. 61% i bollinnehav 21-7 i målchanser, 21-7 skott och 9 – 3 i hörnor säger en del? Senaste omgången spela man mot Frankrike där matchen kunde sluta hursomhelst, båda lagen hade sina lägen men tyvärr brände man och matchen sluta 0-0. Ronaldo och gänget kommer vara extra hungriga mot Sverige då man inte lyckades göra mål mot Frankrike och jag tror Sverige kommer få det extra jobbigt. Portugal vill även säkra avancemang till playoff och vinner man mot Sverige är den i stort sett klar då man har bättre målskillnad just nu än Frankrike. Laget har bättre spelare på varje position än vad Sverige har och har Ronaldo i laget. Enda svenska spelaren som skulle platsa i denna startelva är Dejan. I Laget finner man mängder med individuella skickliga spelare. Ronaldo, Jao Felix, Silva, Jota och Fernandes….

 

Sverige:

Vårat kära landslag! Efter ca 4 år utan Zlatan i laget har man faktiskt klarat sig riktigt bra. Kvartsfinal i VM 2018 är bara där en stor tumme upp. Flera hungriga unga spelare börjar kliva upp såsom Isak och Dejan. Dessa två namn tror jag kommer bära vårat landslag i framtiden. Hur har det gått i Uefa National League ? Jo i första omgången förlora man mot regerande världsmästarna Frankrike med 0-1. Jag tror ingen kunde kräva en vinst här. Sedan spela man hemma mot Portugal där man blev helt utspelade och inte nog med det tog man rött kort i min 44 och då var hejdå.. 0-2 sluta den matchen. Närmsta vinsten måste nog varit senaste mot Kroatien där man faktiskt spela riktigt bra i andra halvlek men ändå håller det sig inte och får 2-1 emot sig, även den matchen sluta i förlust. Sverige har något på gång men fortfarande räcker det inte mot de bästa lagen. Nu på onsdag gästar man Portugal som man hade det väldigt svårt mot på friends arena och på bortaplan kommer man ju inte få det lättare direkt. Portugal och Ronaldo är för bra för Sverige. Utgångstips blir 2-0 till Portugal.

 

Tabellställningen Grupp 3:

Toppen mot botten och Sverige har bara lyckats göra 1 mål i turneringen.

 

Senaste mötet i siffror:

Portugal dominera från start till slut.. visst Sverige fick rött kort i min 44 men redan innan så ägde Portugal matchen.

 

Portugal på hemmaplan & Sveriges form:

 

Maxbet/10 Units:

Kom ihåg att alltid spela för vad du har råd att förlora, inga spel är säkra.

Lycka till vid rygg!