Kan vi gå för 3e raka maxbettet på tisdag?

Maxbet:

Tisdagens speltips hämtas från Champions League. Här har jag valt att maxa på planetens bästa fotbollslag. Jag talar såklart om Bayern München som MOSAR över allt i sin väg. Är en fröjd att se detta lag spela fotboll. Man har så många hot för motståndarna och kanske den bästa bredden på truppen där ute? Laget KROSSA senast i Champions League A. Madrid med 4-0 och den matchen kunde lika gärna slutat 6-0 . Senast i helgen mosa man sönder Frankfurt i ligan med 5-0!! Bayern har vunnit 30 och bara förlorat 1 match på de 31 senaste. Siffrorna talar sitt tydliga språk! På Tisdag gästar man Ryska laget Lok. Moskva som förlora senast i helgen med 1-2 mot bottenlaget Rotor. Jag tänker såhär: Släpper man in 2 mål mot ett bottenlag i den ryska ligan så vill jag inte ens tänka på hur många mål man släpper in mot världens bästa lag på tisdag. Jag synar spelet -1.75 Bayern Munchen och här höjer jag insatsen till 10 units. 

 

Bayern Munchen senaste 31 matcher:

 

Maxbet: