Maxbet:

På torsdag ser jag ett Hammarby studsa tillbaka till sin fina form som man hade förra säsongen och här krävs det en vinst mot nykomlingarna Varberg allt annat vore pinsamt för klubben och fansen. Jag maxar och vill inte missa chansen till detta skyhöga odds på 1- Hammarby till 1.72 hos Leovegas.

 

Hammarby:

Detta fartfyllda och offensiva lag har fått en rejäl kalldusch i början av säsongen. Efter 4 omgångar hittar man Bajen på en 11e plats med bara 4 poäng och detta är över all kritik. Så klart har man inte haft domaren på sin sida då man dragit på sig 2 röda kort i de två senaste matcherna och tappat sin fina ledning i bägge matcherna. Vi ska inte glömma att detta lag har en riktig bra trupp inför säsongen och är fortfarande för mig ett guld lag i år. Det är som sagt bara en tidsfråga innan man studsar tillbaka till den sjuka formen man hade förra säsongen och jag tror de blir på torsdag mot Varberg på hemmaplan. Dessa två lag spela mot varandra i svenska cupen i feb med samma trupper, då körde Bajen över Varberg med 5-1. Att då få @1.72 på -1 Hammarby är för mig fortfarande för bra att inte ta chansen och spelvärdet finns verkligen här speciellt när Hammarby spelar på hemmaplan där man är riktigt bra!

 

Varberg:

Varberg är som bekant nykomlingar i Allsvenskan. Med sin begränsade budget borde man få det tufft att hävda sig, men å andra sidan innehåller Allsvenskan numera så många dassiga lag att det inte är helt otroligt om man klarar sig. Varberg har startat säsongen något bättre än vad jag trott men har också haft domaren på sin sida. Laget inledde säsongen med en 3-0 vinst mot ett svagt Helsingborg, sedan förlora man hemma mot IFK Göteborg och spela 2-2 mot Malmö FF men då ska det tilläggas att Malmö FF fick spela med 10 man i 53 min. Nu ikväll tar man emot Falkenberg och ska bli spännande att följa den matchen. Just nu saknar man lagets bästa spelare Seljmani och han är även osäker till start mot Hammarby vilket är positivt för spelet. Att pricka in ett mål på ett Hammarby som inte är kända för att spika igen bakåt ska inte uteslutas. Men att man ska stå emot till den grad att man löser poäng ser jag inte som särskilt troligt.

 

Hammarby på hemmaplan:

 

Senaste mötet mellan lagen:

Spelet/LeoVegas: