Jag är äntligen tillbaka med mina speltips igen efter en kortare ledighet. Denna gång har jag med mig ett maxbet från Copa America. Det är mötet mellan Uruguay – Japan. Uruguay är STORA favoriter i denna match och står som vinnare i 1.25 och självklart ska de dominera i stort sett hela matchen. Japan har kommit hit med en nästan helt ny trupp sedan sist lagen möttes i en vänskapsmatch 2018. Eftersom oddset på Uruguay inte lockar särskilt mycket så väljer jag att gå in på hörnmarknanden i matchen och väljer spelet över 5.5 hörnor för Uruguay till 1.83 hos Comeon. Här maxar jag spelet med 10/10 Units. Jag tror det blir spel mot ett mål och räkna med ett bra tryck på läktaren för Uruguay, då detta blir som hemmaplan för laget.

Uruguay: 

Har startat Copa America med 1 vinst mot Ecuador och laget körde fullständigt över i den matchen, 4-0 blev slutsiffrorna. Det var spel mot ett mål i 90 min, såklart det hjälpte till att Ecuador fick rött kort i min 24 men spelet innan dess va mot ett mål. Uruguay var riktigt skottglada i denna match och sköt 16 skott. Innan halvtid hade laget redan jobbat in 6 hörnor och när domaren hade blåst av matchen hade laget 9 hörnor på tavlan. Jag tror även i denna match att Laget kommer gå ut stenhårt från start igen och dominera, räkna med att Suarez och Cavani kommer va skottglada och det lär hagla hörnor. Tror även att ”hemmalaget” kommer vilja skapa fasta situationer och söka mycket till hörnor, då de vet att de dominera på fasta mot detta Japan. Ett tidigt mål för Uruguay kan såklart förstöra spelet, men Uruguay visa i matchen mot Ecuador att när laget tog ledningen tidigt att man fortsätter att trycka på och skapade fler hörnor, jag hoppas på en repris!

Japan:

Japan inledde Copa America med att möta de regerande mästarna Chile. Tyckte att laget höll emot ganska bra till min 40 efter det rasa det… Chile fick med sig 1-0 innan halvtidsvilan. I andra halvlek rann det iväg och matchen sluta 0-4 till Chile. Chile hade redan skapat 4 hörnor innan halvtid och när domaren blåste av matchen hade man gjort 7 hörnor. Inför denna match kommer Japan som ännu större underdogs. Jag tror på ännu mer tryck mot Japans mål och Japan kommer få satsa på kontringar. Skulle bli väldigt förvånad om det inte har blivit MINST 3-4 hörnor för Uruguay innan halvtidsvilan. Japan med snabbhet och tekniska spelare. Hade inte alls blivit förvånad om Japan skulle kontra in 1 mål i matchen även fast Uruguay har ett grymt försvar. Såklart hade det gynnat vårat spel.

Uruguays trupp kommer med två spelade matcher ihop. Vänskapsmatchen mot Panama där laget skapa 10 hörnor och senaste matchen mot Ecuador där laget fick med sig 9 hörnor.

URUGUAYS MATCHER:
Vill åter påminna att spela ansvarsfullt och efter egen kassa. Öka inte insatserna för att jag har gjort det och läs reken och lägg din egen värdering till spelet.
UNIT/KUPONGEN:

Lycka till om ni ryggar och spela bara på rekar du själv tror på !