Maxbet:

Kom ihåg, höj inte insatsen bara för att jag gör det. Detta är MITT maxbet, du ansvarar för dina egna vinster/förluster och spela bara på sånt du själv tror på. Lägg din egen värdering på spelet, bara för detta är ett MAXBET i mina ögon kanske det INTE är för dig. Detta maxbet som jag ska presentera för er är som vanligt ett spel där allt stämmer in!  Tabell/form/inbördes osv … allt känns perfekt på förhand och självklart är det 10 units som åker in här. Mitt spel är Över 1.5 mål för bortalaget B.Mönchengladbach. Spelbolag blir BetHard som erbjuder bästa odds i skrivande stund.

Bremen:

Bremen hittar vi näst sist i Bundesliga och laget verkligen dalar ner. Formen är sämst av alla lag i ligan och på de 9 senaste matcherna har man bara lyckats ta poäng i 2 av matcherna. Laget släpper även in mest mål av alla, 59 mål. Det gör att på de 25 omgångarna snittar man bakåt över 2 mål per match. Senaste matchen man hade i ligan var efter uppehållet mot Leverkusen där man blev helt överkörda med 1-4 så att den dåliga formen skulle va på väg uppåt är något jag inte ser här!

Borussia M'Gladbach:

Efter 26 omgångar hittar vi laget högt upp i ligan på en fin 3e plats med poängen 52. Laget är bara 3p bakom serieledarna Bayern Munchen som har en omgång mindre spelad. Jag tror det blir svårt att vinna ligan men en plats till avancemang till Champions League nästa säsongen är nog det man krigar för! Med bara 8 omgångar kvar av ligan är det otroligt viktigt med poäng i varje match. Senast igår hade man sin första match på månader, där gjorde man det riktigt bra och vann med hela 3-1 mot Frankfurt och visade att formen håller i sig även nu! Kollar vi på målfacit så har man gjort 52 mål på de 26 omgångarna, vilket gör att man har gjort 4e flest mål av alla lag och endast Bayern, Dortmund och Leipzig har lyckats gjort fler.

Tabellställning:

Liga 3an mot ett bottenlag, ska va katt mot råttan!

Bremens senaste matcher/Form:

Bremen har alltså släppt in MINST 2 mål 9 av 9 senaste.

Borussia M'Gladbach senaste matcher/Form:

Borussia har gjort MINST 2 mål på 8 av 11 senaste!

Inbördes:

Historiskt sett har B.Mönchengladbach haft det ganska lätt mot Bremen. Laget har bara förlorat 2 matcher av de 10 senaste mötena. Borussia har gått över linan 1.5 mål i 7 av 10 senaste!

Spelet/Bethard: