Nästa helg är Allsvenskan äntligen tillbaka och redan nu har jag investerat i ett kanonspel som blev full pott förra säsongen.

 

Speltips:

Känns så kul att fler och fler ligor drar igång igen och vi äntligen kan få in de där fina extra pengarna varje månad. Denna söndag kickar äntligen Allsvenskan igång och vad vore en speltips grupp utan ett speltips från premiären? Jag synar matchen Sirius mot Svenska mästrarna Djurgården som startar redan 12:00 på söndag. Jag tror att Djurgården vill visa direkt vart skåpet ska stå för alla de övriga lagen i ligan. Mitt spel för lunch matchen blir Över 1.5 mål för Djurgården till höga 1.87 och här tror jag på ett rejält Dropping Odds!! Därför skickar jag in 5U på detta kanonspel.

 

IK Sirius:

Sirius hamna på en 11e plats förra säsongen med raden 8-5-17 och målskillnad 34-51. Jag tycker inte man kan begära så mycket mer av denna trupp och jag tror även denna säsong att man kommer hamna någonstans där igen. Är det något nytt man kan nämna om laget för årets säsong är det nyförvärvet Igboananike från Al – Hazem och men mer känt från laget Örebro. På söndag tar man alltså emot Svenska mästarna Djurgården och man trivdes verkligen inte mot Djurgården förra säsongen. Båda mötena sluta för vinst till Djurgården även träningsmatchen till djurgårdens favör. Tror uppgiften blir för svårt för laget och 1-2, 0-2 seger skrivs till Djurgården.

 

Djurgården IF:

Svenska mästarna Djurgården är först ut denna säsong och jag tror man kommer att riv starta mot Sirius! Säsongen 2019 hade man raden 20 vinster 6 oavgjorda och 4 förluster vilket räckte till guldet med 1 poäng mer än Malmö FF. Djurgården gjorde 53 mål och släppte in 19 mål och hade även skyttekungen i laget Buya Turay så i mina ögon hade man verkligen allt för guldet! Denna säsong då? Jo jag tror man har goda chanser till guld i år igen tillsammans med Malmö FF och Hammarby. Tyvärr har man ju tappat Skyttekungen Buya men jag tror Kujovic och nyförvärvet Kalle Holmberg tidigare Norrköping kommer att lyckas bra i fram.

 

Tabellställningen från säsongen 2019:

Inbördes Sirius – Djurgården:

Spelet/Leovegas: